Toimitusjohtaja Janne Kotka

Nopeutta ja tuottavuutta hitsaukseen

Janoko Weld Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen yritys, joka on erikoistunut hitsauksen eri osa-alueisiin tuottavuuden ja ergonomian näkökulmasta. Toimipisteemme sijaitsee Riihimäellä, Kanta-Hämeessä.

 

Olemme kehittäneet hitsaajan ergonomiaa, hyvinvointia ja tuottavuutta parantavia tuotteita ja palveluita hitsaavaan teollisuuteen. Tuotteemme ja palvelumme ovat uutuuksia, joita ei ole löydy muilta hitsausalan yrityksiltä. Tuotekonseptimme on ainutkertainen ja siinä yhdistyy hitsaajien ammatillinen osaaminen, laatu (SFS-EN ISO 3834) sekä tuottavuus.

 

Kokonaisvaltainen hitsauskoordinointipalvelu

Janoko Weld Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaista hitsauskoordinointipalvelua (SFS-EN ISO 14731 mukaan), johon kuuluu mm. hitsausohjeiden laadinta, WPS-suunnittelu, valmistus, hitsaajien pätevyyksien SFS-EN 287-1 ja 9606-2 hallinnointi, seuranta sekä ylläpito.

 

Uutuustuotteet hitsaavaan teollisuuteen

Janoko Weld Oy:n kehittämät tuotteet hitsauksen apuvälineinä toimivat suoraan tuottavuuden kannattavuuden nostajina.  Onko yrityksenne koskaan miettinyt sitä, mihin tehollinen kaaripaloaika häviää? Vastaus on yksinkertainen - hitsaajan poistumiseen työpisteeltään, kun hän hakee toisesta pisteestä suuttimia, leikkureita, mittaa, pistepuikkoa jne.. Tähän Janoko Weld Oy on kehittänyt ratkaisun.


Hitsaustyön tuottavuudeen, turvallisuuden ja ergonomian parantaminen

Hitsaustyön tuottavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa voidaan parantaa sekä henkilöstön osaamistasoa nostamalla että käyttämällä työssä sellaisia välineitä ja laitteita, joilla työ sujuu nopeammin ilman vaaratilanteita ja työn turhia katkoksia. Janoko Weld Oy tarjoaa näihin tilanteisiin ratkaisun: Henkilöstön koulutus tehtäviin sekä uudenlaiset välineet työn toteuttamiseen. Käy katsomassa video työn tuottavuuden huomattavasta parantumisesta oikeanlaisten varusteiden avulla.


Inkrementaaliset innovaatio palvelut hitsaavaan teollisuuteen

Janoko Weld Oy tarjoaa asiakkailleen inkrementaalisia innovaatio palveluja. Inkrementaalisella innovaatiolla tarkoitamme hitsausprosessien, ammatillisen osaamisen ja laitteiden yhdistämistä yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, joiden kehittäminen yhdessä parantaa kokonaisvaltaisesti hitsaustyön tuottavuutta, ergonomiaa sekä laatua.